Office 365 til virksomheder, der ønsker succes og stabil IT

Med Office 365 har du altid dit favoritkontor lige ved hånden.

Microsoft Office 365 til virksomheder indeholder de Microsoft Office programmer som du allerede kender, såsom Word, Powerpoint og Excel, men også en lang mange ekstra værktøjer, som hjælper med at effektivisere din forretning og styrke det samarbejde både internt og eksternt. Med Office 365 kan du arbejde hvor som helst, når som helst, på en hvilken som helst enhed - uanset om det er smartphone, tablet eller desktop - og uanset om det er Windows, Apple eller Android. Du kan derfor tage dit kontorarbejde med på farten overalt.

Office 365 opdateres automatisk, så du altid har de nyeste funktioner i Office-programmerne. Uanset om du arbejder online eller offline, fra en computer, tablet eller på telefonen, så kan du tilgå dine filer og redigere dem. Med lave omkostninger og fleksibilitet til at tilføje brugere og tjenester efter behov, får du et god platform, som giver et godt udgangspunkt for succes i din virksomhed.

Vi tilbyder Office 365 fra 66 kr. pr måned

Forespørg om Office 365

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål vedr. Microsoft Office 365.
Kontakt os helt uforpligtende - så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer til netop din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål om Office 365

1Er Office 365 relevant for enkeltmands- og små virksomheder?
Absolut, en samlet Office 365 løsning fungere perfekt for små virksomheder. Det gør det nemt at få et ”online” kontor, hvorfra du kan styre det hele.
2Hvad er forskellen på Office 365 og Officepakken?
Office pakken indeholder de klassiske Microsoft produkter. Office 365 tilbyder større brug af din office pakke. Mail til din Outlook, Skype For Business der snakke sammen med din Outlook og omvendt. Ligeledes er der Onedrive til lager af filer.
3Kan Office 365 køre på Android og iPhone/iPod/Mac?
Ja. Du kan endda installere office til mobilen via Office365.
4Kan jeg prøve Office 365 gratis i en periode?
Nej, det tilbyder Microsoft desværre ikke.

Kundeportal