SEO er essentielt for alle virksomheder der ønsker succes

Søgeoptimering handler om at kende sine kunder og produkter. Afspejler indholdet på din hjemmeside den måde dine kunder søger?

Hvis du ikke har undersøgt, hvordan dine kunder søger på nettet efter dine produkter eller services, så opnår du ikke dit salgspotentiale. Men at finde ud af, hvordan dit indhold gøres interessant for potentielle kunder og søgemaskiner kræver noget arbejde.

Web- og placeringsanalyse

For at vide, hvordan dine kunder finder og bruger din hjemmeside / webshop i dag, er vi nødt til at kigge data fra forskellige systemer. Vi skal have adgang til søgedata for at kunne finde ud af, hvordan din hjemmesider performer i dag og hvor og hvordan vi kan forbedre det.

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse handler om hvilke specifikke ord og sætninger, der er relevant i forhold til dine ydelser og den måder kunderne søger efter dem på. Til dette bruger vi web- og placeringsanalysen og undersøger, hvilke relaterede ord og sætninger men vil kunne benytte i dine tekster, for at blive mere synlig.

Basis onsite SEO

Det er vigtigt, at de helt basale SEO-elementer på din hjemmeside er udfyldt korrekt. På baggrund af ovenstående analyser, skal brødtekst, h1, h2, side titel, meta beskrivelse og billedtekster tilpasses, så Google og andre søgemaskiner lettere kan få en forståelse af dine ydelser.

Intern linkbuilding

Det er vigtigt, at din linkstruktur afspejler sammenhængen mellem dine produkter og ydelser. For Google handler det om sammenhænge - jo bedre du kan binde dine relaterede produkter sammen, jo stærkere vil de være på søgemaskinerne. Så det er vigtigt at have en strategi for dette.

Forespørg om søgeoptimering

Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål vedr. søgeoptimering.
Kontakt os helt uforpligtende for at få et tilbud på søgeoptimering af din hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål om søgeoptimering

1Hvad koster søgeoptimering?
Det er umuligt at svare på uden at vide hvor stor dine hjemmeside er, hvor mange services/produkter du har, hvad du tilbyder, hvem dine kunder er og hvilket system din hjemmeside er opsat i. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.
2Virker SEO med det samme?
Nej, søgemaskineoptimering er en proces. Nyt indhold på din hjemmeside skal igennem Googles algoritme og de (Google) skal se om besøgende finder siden interessant. Så det kan tage op til flere måneder at få effekt. Men det er nemt at måle med de rigtige værktøjer.
3Skal SEO kun laves en enkelt gang?
En god SEO-indsats kræver kontinuerligt arbejde. Google anser hjemmesider med nyt og opdateret indhold, som mere interessante end hjemmesider der ikke bliver opdateret. Derfor: Jo oftere du kan opdatere din hjemmeside med indhold, der er relevant for dine kunder i relation til dine produkter/ydelser jo bedre. Og jo længere du kan få besøgende til at blive på din hjemmeside jo bedre.
4Kan jeg lave SEO selv?
Ja, når du har lavet eller har fået lavet analyser der viser, hvilke emner, ord og sætninger du skal bruge, så kan du sagtens lave indhold selv. Du skal være nogenlunde til at formulere dig på skrift og krydr gerne din tekst med video og billeder.
Kundeportal